Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726572698

Liga 726572698 Información oficial sobre el partido 726572698 en Hattrick

04.05.2024 12:00:00

Polisportiva Gresta Alineación oficial del equipo 'Polisportiva Gresta' en el partido 1 - 1 U.S. Fuego Alineación oficial del equipo 'U.S. Fuego' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Polisportiva Gresta Alineación oficial del equipo 'Polisportiva Gresta' en el partido 3 - 1 U.S. Fuego Alineación oficial del equipo 'U.S. Fuego' en el partido
Tiene mala suerte 2.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,0 % 1,0 % 12,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Polisportiva Gresta

Goles Goles

  • 112 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Polisportiva s'esgargamellaven dempeus per esperonar Ferdi Opprecht que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 62 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 27 (Ocasión tiro lejano): Al minut 27 un refús amb el peu d'en Jason Gardner va anar a parar als peus del Konstantin Tonev que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 287 Minuto 28 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Tan Ying Hao ja els havia advertit que el porter contrari, en Jason Gardner, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 287 Minuto 37 (Ocasión tiro lejano): El Polisportiva se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 37, en 蓝 (Lan) 偌富 (Ruofu) va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 213 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Després de 58 minuts, Ferdi Opprecht va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): En Danny Milla del Polisportiva ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Konstantin Tonev de Polisportiva va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

U.S. Fuego

Goles Goles

  • 171 Minuto 38 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 38, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Jan Bolls es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Fuego va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 31, quan Henrico van Kuik va quedar-se sol davant el porter Alessandro Gallagher, però aquest va poder aturar el xut.
  • 236 Minuto 54 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Danny Milla no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Rossano Minutillo estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Pietro Noseda de Fuego va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.