Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726570317

Liga 726570317 Información oficial sobre el partido 726570317 en Hattrick

16.03.2024 12:00:00

DELIRIOROSSONERO Alineación oficial del equipo 'DELIRIOROSSONERO' en el partido 1 - 1 Atletico Brasov Alineación oficial del equipo 'Atletico Brasov' en el partido
1 / 2 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 1 / 7
1 / 1 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 0 / 3
0 / 1 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 0 / 2
0 / 0 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 1 / 2
2 Evento 51xTarjetas 1
0 Evento 09xLesiones 0
44 % Posesión 45' 56 %
43 % Posesión 90' 57 %
Presionar Nivel de táctica: 9 Táctica Normal
DELIRIOROSSONERO Alineación oficial del equipo 'DELIRIOROSSONERO' en el partido 1 - 1 Atletico Brasov Alineación oficial del equipo 'Atletico Brasov' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
DELIRIOROSSONERO Alineación oficial del equipo 'DELIRIOROSSONERO' en el partido 0 - 2 Atletico Brasov Alineación oficial del equipo 'Atletico Brasov' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,7 % 0,1 % 96,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DELIRIOROSSONERO

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): DELIRIOROSSONERO va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 5 Silvano Lugaresi va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Nunzio Naso va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 27, Mikko Honkala de DELIRIOROSSONERO va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Nicola Venere es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Atletico Brasov

Goles Goles

  • 118 Minuto 31 (Gol evento especial córner peinado): Brasov va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Juan Víctor Álvarez Sánchez, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Girolamo Burzachechi que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Brasov va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Pascal Geelen es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 239 Minuto 30 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Juan Víctor Álvarez Sánchez va ridiculitzar a en Valerio Levratti amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Brasov va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Andrian Tyuvaev va desviar el xut final de Girolamo Burzachechi després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Joe Chibulunje de Brasov, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 58, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Joe Chibulunje va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 76, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Andrian Tyuvaev va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Brasov va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 81, quan Mik Pallesen va quedar-se sol davant el porter Andrian Tyuvaev, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pascal Geelen de Brasov amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.