Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726568921

Liga 726568921 Información oficial sobre el partido 726568921 en Hattrick

16.03.2024 12:00:00

U.C. CASTELLO DI MONDOLFO Alineación oficial del equipo 'U.C. CASTELLO DI MONDOLFO' en el partido 0 - 3 Zillo Team Alineación oficial del equipo 'Zillo Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.C. CASTELLO DI MONDOLFO Alineación oficial del equipo 'U.C. CASTELLO DI MONDOLFO' en el partido 1 - 1 Zillo Team Alineación oficial del equipo 'Zillo Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
42,0 % 30,5 % 27,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.C. CASTELLO DI MONDOLFO

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Roland Tamáska! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 218 Minuto 52 (Ocasión evento especial córner peinado): Jawad Zakir hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Sean Janowski havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Zillo Team

Goles Goles

  • 172 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Passats 40 minuts de partit, Zillo es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Adrian-Daniel Hârlav es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 41 de partit va donar a Zillo l'avantatge per 0 - 2. Dadá Junqueira en va ser l'anotador.
  • 142 Minuto 78 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Elio Veneziano de Zillo va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 21 (Ocasión de falta): Aarne Kannisto va xutar magistralment una falta al minut 21 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Es duien 36 minuts de partit jugats quan Emanuel D'Onofrio va estar a punt de posar per davant a Zillo amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Július Hoľan va impedir un gol cantat.
  • 283 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Aarne Kannisto, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Aarne Kannisto va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sylvester Mohr de Zillo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 70 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Sylvester Mohr de Zillo per doble groga al minut 70.