Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726568914

Liga 726568914 Información oficial sobre el partido 726568914 en Hattrick

02.03.2024 12:00:00

U.C. CASTELLO DI MONDOLFO Alineación oficial del equipo 'U.C. CASTELLO DI MONDOLFO' en el partido 3 - 0 Azzurri SR Alineación oficial del equipo 'Azzurri SR' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.C. CASTELLO DI MONDOLFO Alineación oficial del equipo 'U.C. CASTELLO DI MONDOLFO' en el partido 2 - 0 Azzurri SR Alineación oficial del equipo 'Azzurri SR' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.C. CASTELLO DI MONDOLFO

Goles Goles

  • 122 Minuto 23 (Gol por la izquierda): MONDOLFO prenia la batuta de l'encontre al minut 23, quan en Herman Kraft va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 107 Minuto 31 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): El jugador de MONDOLFO Enrico Pietrangiolillo va anotar el 2 - 0 amb un xut impressionant des de 50 metres, que va entrar per l'escaire... quina gardela!
  • 131 Minuto 49 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de MONDOLFO pel centre va donar un gran resultat: el gol de Herman Kraft va posar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 47 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Staszek Abramowski no va ser aprofitada per en Daniel Cebrián que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Azzurri SR

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Azzurri va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Renato Pietro Cleva, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Azzurri, l'equip va recuperar la pilota al minut 63 i va contraatacar. En Celestino Ingraudo va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): En Romeo Di Mugno va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 22, Kwang Sunwoo de Azzurri va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Giancarlo Boari de Azzurri es va emportar una amonestació al minut 27 per provocar un rival.