Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726567775

Liga 726567775 Información oficial sobre el partido 726567775 en Hattrick

11.05.2024 12:00:00

Shelley F. C. Alineación oficial del equipo 'Shelley F. C.' en el partido 3 - 1 Singwolves United Alineación oficial del equipo 'Singwolves United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Shelley F. C. Alineación oficial del equipo 'Shelley F. C.' en el partido 3 - 0 Singwolves United Alineación oficial del equipo 'Singwolves United' en el partido
Tiene un resultado normal 2.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Shelley F. C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 19 (Gol por la derecha): El jugador Rudy De Keukeleire de Shelley, després de 19 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 119 Minuto 29 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Shelley va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Turo Willamo va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 0.
  • 132 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Shelley a 3 - 1. Rudy De Keukeleire va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Edward Czuchraj al minut 34 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Orest Gumuliński va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Passaven 40 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Marien Angles va rematar alt.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Rudy De Keukeleire una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 47, però una magnífica aturada de Edward Czuchraj va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Al minut 54, Rudy De Keukeleire gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Edward Czuchraj va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): El Shelley ho intentava per la dreta per mitjà de Jackson Modibo, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Al minut 71 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Cătălin Ene de Shelley va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Singwolves United

Goles Goles

  • 141 Minuto 41 (Gol de contra por el centro): John Jordan va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Singwolves, al minut 41. El marcador va canviar a 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 32 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Heng Yao Nie l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.
  • 240 Minuto 55 (Ocasión de contra de falta): Singwolves van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 55 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Heng Yao Nie no va ser gens encertat.
  • 241 Minuto 57 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Singwolves, l'equip va recuperar la pilota al minut 57 i va contraatacar. En Guillermo Gallardo va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.