Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726567089

Liga 726567089 Información oficial sobre el partido 726567089 en Hattrick

13.04.2024 12:00:00

Dinamo Liguria Alineación oficial del equipo 'Dinamo Liguria' en el partido 1 - 1 Oks City Thunder Alineación oficial del equipo 'Oks City Thunder' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Dinamo Liguria Alineación oficial del equipo 'Dinamo Liguria' en el partido 2 - 0 Oks City Thunder Alineación oficial del equipo 'Oks City Thunder' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dinamo Liguria

Goles Goles

  • 122 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Al minut 71 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Dinamo Lig va ser Fritz-Georg Buxeder.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Dinamo Lig va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Fritz-Georg Buxeder va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Clément Gouhier.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Osman Mosalskiy va estar a punt d'acabar en gol al minut 37, però el porter visitant Clément Gouhier va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 218 Minuto 38 (Ocasión evento especial córner peinado): Bartłomiej Wrzeciono hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Danilo Villalobos havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Vittorio Licani del Dinamo Lig ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Dinamo Lig va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Lajos Pataki en un 1 contra 1 amb el porter Clément Gouhier, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Osman Mosalskiy va estar a punt de sentenciar el partit al minut 76, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 69, Pep Campanals de Dinamo Lig va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Oks City Thunder

Goles Goles

  • 162 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Chris Huynh va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 78.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 3 (Ocasión de contra por la izquierda): Thunder van sortir al contraatac al minut 3, però Cedric Djodarmo va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 14 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Thunder va anar a parar a la dreta de l'atac on en Cem Tepedelenli, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 216 Minuto 68 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Chris Huynh va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Adrian Gniazdowski, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.