Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726567088

Liga 726567088 Información oficial sobre el partido 726567088 en Hattrick

13.04.2024 12:00:00

As Taranto Alineación oficial del equipo 'As Taranto' en el partido 1 - 1 Isla de muerta Alineación oficial del equipo 'Isla de muerta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
As Taranto Alineación oficial del equipo 'As Taranto' en el partido 2 - 1 Isla de muerta Alineación oficial del equipo 'Isla de muerta' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,7 % 1,0 % 12,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

As Taranto

Goles Goles

  • 114 Minuto 57 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 57. Heikki Rahnasto, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 1 - 1 que empatava un partit molt renyit.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 42 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Massimo Monticone va fer al minut 42 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Concetto Tori, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Pancrazio Infantino va estar a punt d'avançar els locals al minut 83 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Concetto Tori de Tnt va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nicola Sabato de Tnt la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Isla de muerta

Goles Goles

  • 172 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Al minut 13 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a muerta prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Petr Krytinář.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 41 (Ocasión evento especial): Gerasim Chukalin va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 41, però no s'esperava que en Nicola Sabato, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 282 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Al minut 55, el muerta va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Vadzim Lamaka s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 285 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Elisey Misnik, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 271 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Vadzim Lamaka va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 81, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Giulio Nocciolati va aconseguir desviar el seu xut a córner.