Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726565958

Liga 726565958 Información oficial sobre el partido 726565958 en Hattrick

30.03.2024 12:00:00

Alighiero Sossini FC Alineación oficial del equipo 'Alighiero Sossini FC' en el partido 1 - 3 ciccio v1 Alineación oficial del equipo 'ciccio v1' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Alighiero Sossini FC Alineación oficial del equipo 'Alighiero Sossini FC' en el partido 1 - 1 ciccio v1 Alineación oficial del equipo 'ciccio v1' en el partido
Tiene un resultado normal 0.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,9 % 14,8 % 60,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alighiero Sossini FC

Goles Goles

  • 104 Minuto 63 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Erlendur Richard va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a Alighiero: 1 a 2 al minut 63.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 39 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Johan Weldschek s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

ciccio v1

Goles Goles

  • 173 Minuto 18 (Gol por la derecha): El jugador de ciccio Gisle Mohn va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 18 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 119 Minuto 31 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Gisle Mohn sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Afonso José Rosa Figueiredo que, efectivament, va fer pujar el 0 - 2!
  • 182 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Al minut 65 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Afonso José Rosa Figueiredo va ser l'anotador del 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Radu Tegzeş es va quedar sol davant del porter, al minut 20. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 285 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de ciccio la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de ciccio va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Silvano Casiraghi va sortir per sobre el travesser.