Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726563283

Liga 726563283 Información oficial sobre el partido 726563283 en Hattrick

20.04.2024 12:00:00

SKYDIVE Alineación oficial del equipo 'SKYDIVE' en el partido 1 - 1 Futsal Osimo Alineación oficial del equipo 'Futsal Osimo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SKYDIVE Alineación oficial del equipo 'SKYDIVE' en el partido 2 - 2 Futsal Osimo Alineación oficial del equipo 'Futsal Osimo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,6 % 31,1 % 41,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SKYDIVE

Goles Goles

  • 115 Minuto 74 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Jani Fordell de SKYDIVE va fer un bon esprint per escapar-se de Zach Harper i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 1. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 8 (Ocasión de falta): Al minut 8, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 211 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Luigi Rufolo va estar a punt de marcar al minut 48 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 237 Minuto 89 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Jani Fordell no va ser aprofitada per en Francesco Arcamone que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francesco Arcamone de SKYDIVE va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Futsal Osimo

Goles Goles

  • 172 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Futsal va ser finalitzada des de l'esquerra per Troje Schweningen al minut 35. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Futsal va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Lorenzo Ramini va desviar el xut final de Matej Jaša després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Es duien 89 minuts de partit jugats quan Mendiño Millia va estar a punt de posar per davant a Futsal amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Lorenzo Ramini va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Troje Schweningen de Futsal la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.