Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726556518

Liga 726556518 Información oficial sobre el partido 726556518 en Hattrick

11.05.2024 12:00:00

Amari Lucani f.c. Alineación oficial del equipo 'Amari Lucani f.c.' en el partido 3 - 1 multialmeydale Alineación oficial del equipo 'multialmeydale' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Amari Lucani f.c. Alineación oficial del equipo 'Amari Lucani f.c.' en el partido 5 - 0 multialmeydale Alineación oficial del equipo 'multialmeydale' en el partido
Tiene mala suerte 4.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Amari Lucani f.c.

Goles Goles

  • 138 Minuto 7 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Alessandro Mandolesi va anar directament als peus de Marvin Shields que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 0.
  • 130 Minuto 37 (Gol de falta): El gol de falta de Carlos Díaz sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 37 i ampliar l'avantatge de Lucani a 2 - 0.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Lucani va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Dominik Csóti des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Fabiano Inebria va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

multialmeydale

Goles Goles

  • 142 Minuto 48 (Gol de contra por la izquierda): Pietro Paolo Paneghini va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 2 - 1 per a multialmeydale.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 55 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Evan Robertson va ridiculitzar a en Răzvan Dinuţă amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 242 Minuto 88 (Ocasión de contra por la izquierda): multialmeydale van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 88, però el xut de Pietro Paolo Paneghini des de l'esquerra va sortir desviat.