Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726554220

Liga 726554220 Información oficial sobre el partido 726554220 en Hattrick

04.05.2024 12:00:00

F.C. Carogne Alineación oficial del equipo 'F.C. Carogne' en el partido 1 - 2 AC VinBon Alineación oficial del equipo 'AC VinBon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
F.C. Carogne Alineación oficial del equipo 'F.C. Carogne' en el partido 5 - 1 AC VinBon Alineación oficial del equipo 'AC VinBon' en el partido
Es un cenizo 4.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,9 % 0,2 % 4,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Carogne

Goles Goles

  • 118 Minuto 18 (Gol evento especial córner peinado): En Suhaim Al-Maliki entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Carogne, un peu providencial d'en Mihajlo Stojaković va situar el 1-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): En Edward Thomas va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 285 Minuto 23 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del VinBon. La jugada d'estratègia del Carogne per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Benjámin Simon va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Mikhail Trofimov va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Carogne se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Shani Feldmann va estar a punt d'acabar en gol al minut 35, però el porter visitant Aldo Zanfardino va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Carogne enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 212 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79, Edward Thomas va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 207 Minuto 80 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Mikhail Trofimov va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 213 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Mihajlo Stojaković de Carogne va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 82, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rex Piret de Carogne amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

AC VinBon

Goles Goles

  • 141 Minuto 4 (Gol de contra por el centro): Terenti Balmanoukyan va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, VinBon, al minut 4. El marcador va canviar a 0 - 1.
  • 172 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Al minut 53 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a VinBon prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Diomedes Estrada.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Terenti Balmanoukyan de VinBon, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 39, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 34, Pavel Kotora de VinBon va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.