Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726553981

Liga 726553981 Información oficial sobre el partido 726553981 en Hattrick

06.04.2024 12:00:00

Vecchio Stile TP Alineación oficial del equipo 'Vecchio Stile TP' en el partido 2 - 0 Real Zhang Alineación oficial del equipo 'Real Zhang' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Vecchio Stile TP Alineación oficial del equipo 'Vecchio Stile TP' en el partido 0 - 2 Real Zhang Alineación oficial del equipo 'Real Zhang' en el partido
Tiene suerte 0.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,4 % 0,3 % 93,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vecchio Stile TP

Goles Goles

  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): Stile TP va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 25 Martin Durný va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 141 Minuto 40 (Gol de contra por el centro): Stile TP va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 40, quan Kajetan Proboszcz, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Sebastião Sá al minut 42 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Dorian Mulkens va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al minut 56, Paulo Filipe de Oliveira gairebé va marcar per a Stile TP des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): En Kajetan Proboszcz, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Viktor Sušinka va estar a punt de sentenciar el partit al minut 82, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 12, Ismail Windgruber de Stile TP va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ryan Parisien.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 79, Paolo Pignataro de Stile TP va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Real Zhang

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Riccardo Oleggini sol davant la porteria al minut 39, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 252 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Zhang va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 73 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 207 Minuto 74 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Damiano Guerci va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Nicola Brunori es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.