Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726553883

Liga 726553883 Información oficial sobre el partido 726553883 en Hattrick

11.05.2024 12:00:00

Mangiester UTD Alineación oficial del equipo 'Mangiester UTD' en el partido 3 - 4 torrita di siena Alineación oficial del equipo 'torrita di siena' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Mangiester UTD Alineación oficial del equipo 'Mangiester UTD' en el partido 1 - 3 torrita di siena Alineación oficial del equipo 'torrita di siena' en el partido
Tiene suerte 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,1 % 5,2 % 74,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mangiester UTD

Goles Goles

  • 120 Minuto 15 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Rainer Schandl al minut 15, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Mangiester i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 143 Minuto 21 (Gol de contra por la derecha): El jugador Milenko Vujanić de Mangiester es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 0 d'un ràpid contraatac.
  • 133 Minuto 28 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Mangiester va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Massimo Cesareo des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 36 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Milenko Vujanić, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 33, Nunzio Morri de Mangiester va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

torrita di siena

Goles Goles

  • 153 Minuto 24 (Gol por la derecha): Al minut 24, Brent Schade va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per torrita en aconseguir el 2 - 1.
  • 152 Minuto 76 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 3 - 2 quan Juan Miguel Ortuzar va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 76 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 161 Minuto 77 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 77 minuts Ivo Kirpatrick va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 3 - 3.
  • 171 Minuto 90 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Ivo Kirpatrick que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 3 - 4 per a torrita.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 20 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): torrita va ser a punt de marcar al minut 20, quan el seu jugador Adair Blanco va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 252 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): torrita va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 35, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Eduardo Mur.
  • 252 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): torrita va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 63 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.