Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726551564

Liga 726551564 Información oficial sobre el partido 726551564 en Hattrick

23.03.2024 12:00:00

Robur F.B.C. 84 Alineación oficial del equipo 'Robur F.B.C. 84' en el partido 6 - 0 Sc Alzi Alineación oficial del equipo 'Sc Alzi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Robur F.B.C. 84 Alineación oficial del equipo 'Robur F.B.C. 84' en el partido 5 - 0 Sc Alzi Alineación oficial del equipo 'Sc Alzi' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Robur F.B.C. 84

Goles Goles

  • 123 Minuto 22 (Gol por la derecha): El jugador Adelino Marques de F.B.C., després de 22 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 185 Minuto 27 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 27 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de F.B.C.. A fi d'aconseguir el 2 - 0, van tocar-la en curt per tal que Lennard de Niet xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 133 Minuto 33 (Gol por la derecha): F.B.C. va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Rodolphe Bouillaguet va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 139 Minuto 35 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Antonio Spezia va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Cédric Passet per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 4 - 0
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): El 5 - 0 va pujar al marcador quan F.B.C. va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Rodolphe Bouillaguet des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de F.B.C. a 6 - 0. Erben van der Moer va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Al minut 48 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Hans Joerg Deiretsbacher de F.B.C. va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 285 Minuto 55 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del F.B.C. van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Antonio Spezia, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): El jugador local Adelino Marques per poc que no incrementa el marcador al minut 64. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Adelmo Etura va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Sc Alzi

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Al minut 2 de partit, Stephane Gortlishvili quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 251 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32, Henry Hererra va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Stephane Gortlishvili de Alzi va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.