Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726548489

Liga 726548489 Información oficial sobre el partido 726548489 en Hattrick

06.04.2024 12:00:00

Drink Team F.C. Alineación oficial del equipo 'Drink Team F.C.' en el partido 3 - 2 NOBODY F.C. Alineación oficial del equipo 'NOBODY F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Drink Team F.C. Alineación oficial del equipo 'Drink Team F.C.' en el partido 3 - 0 NOBODY F.C. Alineación oficial del equipo 'NOBODY F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Drink Team F.C.

Goles Goles

  • 111 Minuto 44 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Quin Wijdenbosch va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Drink empatava el partit, 1 a 1, al minut 44.
  • 122 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Drink, atacant per l'esquerra al minut 51, va aprofitar el magnífic llançament de Rizwan Junejo per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 121 Minuto 84 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Marco Simonetti, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Drink se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 84.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Drink per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 4, quan Gian Carlo Santuccio va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): En Vilhelmīns Zobens del Drink ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 235 Minuto 35 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Daniel Bleecke, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Quin Wijdenbosch! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Drink va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Fokko Klein en un 1 contra 1 amb el porter Isaac Busker, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En Rizwan Junejo, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Emil Wołowicz va estar a punt d'avançar els locals al minut 78 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Fokko Klein de Drink va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

NOBODY F.C.

Goles Goles

  • 141 Minuto 41 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de NOBODY van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Augusto Fenili.
  • 163 Minuto 77 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 77. L'anotador per NOBODY va ser Saverio Cau, que així va deixar el marcador en 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): En Augusto Fenili va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 282 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al minut 42 Emilio Faieta va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Håkon Sætren, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 273 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): NOBODY va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Emilio Faieta va desviar el xut final de Augusto Fenili després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Håkon Sætren es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.