Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726548487

Liga 726548487 Información oficial sobre el partido 726548487 en Hattrick

30.03.2024 12:00:00

Suicid4l Tend3ncies Alineación oficial del equipo 'Suicid4l Tend3ncies' en el partido 4 - 1 Drink Team F.C. Alineación oficial del equipo 'Drink Team F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Suicid4l Tend3ncies Alineación oficial del equipo 'Suicid4l Tend3ncies' en el partido 3 - 1 Drink Team F.C. Alineación oficial del equipo 'Drink Team F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,5 % 1,1 % 12,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Suicid4l Tend3ncies

Goles Goles

  • 112 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Tend3ncies s'esgargamellaven dempeus per esperonar Mosegi Kgosiemang que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 27 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 123 Minuto 43 (Gol por la derecha): El jugador Mischa Gutknecht de Tend3ncies, després de 43 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 143 Minuto 69 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Tend3ncies eren letals, i Recep Tayyip Belmen va aprofitar-ne un per aconseguir el 3 - 1 entrant des de la dreta.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Tend3ncies va aconseguir el 4 - 1 quan Jens Joedecke va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En Recep Tayyip Belmen del Tend3ncies ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 208 Minuto 41 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Recep Tayyip Belmen va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Mischa Gutknecht aquest no va estar a l'altura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Vasiliy Alekseev de Tend3ncies va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Drink Team F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 22, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Rizwan Junejo es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 44 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Vilhelmīns Zobens, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.
  • 260 Minuto 68 (Ocasión de falta): En Vilhelmīns Zobens va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.