Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726547546

Liga 726547546 Información oficial sobre el partido 726547546 en Hattrick

20.04.2024 12:00:00

sordellao Alineación oficial del equipo 'sordellao' en el partido 5 - 1 FC STARS 2002 Alineación oficial del equipo 'FC STARS 2002' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
sordellao Alineación oficial del equipo 'sordellao' en el partido 4 - 0 FC STARS 2002 Alineación oficial del equipo 'FC STARS 2002' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sordellao

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): Aleksi Mäkynen va donar a sordellao un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 115 Minuto 26 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Enrico D'Angelantonio no va poder aturar Kim Merlot de sordellao, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 26 el 2 - 0.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Kim Merlot, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a sordellao.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): sordellao va augmentar la diferència quan Avichay Geffen no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 1.
  • 132 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Al minut 68, sordellao va aconseguir el 5 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Vinicius Pedro Abrantes Neto, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): sordellao va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ove Hauge en un 1 contra 1 amb el porter Herbert Gärttner, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 232 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 28 quan Avichay Geffen de sordellao gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Avichay Geffen. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76, Ove Hauge gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Herbert Gärttner va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Angelo Busiello de sordellao la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Aleksi Mäkynen de sordellao va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

FC STARS 2002

Goles Goles

  • 141 Minuto 29 (Gol de contra por el centro): STARS va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 29, quan Stephen Baynham, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 57 (Ocasión de contra por el centro): En Jens Kullening va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de STARS, l'equip va recuperar la pilota al minut 77 i va contraatacar. En Ervin Horkits va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Temel Vafi es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.