Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726547542

Liga 726547542 Información oficial sobre el partido 726547542 en Hattrick

06.04.2024 12:00:00

A.C. Rezzatense Alineación oficial del equipo 'A.C. Rezzatense' en el partido 2 - 2 FC STARS 2002 Alineación oficial del equipo 'FC STARS 2002' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
A.C. Rezzatense Alineación oficial del equipo 'A.C. Rezzatense' en el partido 2 - 1 FC STARS 2002 Alineación oficial del equipo 'FC STARS 2002' en el partido
Tiene un resultado normal 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,6 % 2,0 % 15,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.C. Rezzatense

Goles Goles

  • 141 Minuto 38 (Gol de contra por el centro): Rezzatense va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 38, quan Pierluigi Perdixi, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 0.
  • 125 Minuto 61 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Una maldestra jugada de Ferruccio Comparelli va finalitzar amb un gol en pròpia porta al minut 61. 1-2.
  • 111 Minuto 78 (Gol por el centro): Tommaso Lazio s'emportà una gran ovació del públic local al minut 78, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 36 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 36 minuts de joc, Tom Roe semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.
  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Passaven 41 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Ferruccio Comparelli va rematar alt.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Rezzatense va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Sergio Bitonti, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 221 Minuto 87 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Paolo Belluti va estar a punt d'acabar en gol al minut 87, però el porter visitant Herbert Gärttner va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

FC STARS 2002

Goles Goles

  • 161 Minuto 60 (Gol por el centro): STARS van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 60, quan Stephen Baynham va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Stephen Baynham que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 261 Minuto 40 (Ocasión por el centro): STARS va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Jens Kullening es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Jens Kullening, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Jens Kullening va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 271 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83 de partit, Stephen Baynham quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 243 Minuto 88 (Ocasión de contra por la derecha): Arkadiusz Kurzawa va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de STARS que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Zdenko Sirotka de STARS va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.