Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726547470

Liga 726547470 Información oficial sobre el partido 726547470 en Hattrick

16.03.2024 12:00:00

hamilcar Alineación oficial del equipo 'hamilcar' en el partido 1 - 2 SSC Andrea Alineación oficial del equipo 'SSC Andrea' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
hamilcar Alineación oficial del equipo 'hamilcar' en el partido 0 - 1 SSC Andrea Alineación oficial del equipo 'SSC Andrea' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

hamilcar

Goles Goles

  • 143 Minuto 60 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de hamilcar eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 60, Andrea Langella va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): hamilcar van sortir al contraatac amb encert al minut 38, però Andrea Langella no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de hamilcar va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Andrea Bianco, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de hamilcar, l'equip va recuperar la pilota al minut 76 i va contraatacar. En Pedro Fallabrino va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Diego Antonio Melillanca de hamilcar es va emportar una amonestació al minut 17 per provocar un rival.

SSC Andrea

Goles Goles

  • 172 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Andrea va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 15. Ilario Uburti va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 185 Minuto 20 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Erick Hidayatullah, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 14, quan en Selmo Ordenes va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 285 Minuto 27 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Andrea van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Garier El Mohandes, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.