Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726547362

Liga 726547362 Información oficial sobre el partido 726547362 en Hattrick

16.03.2024 12:00:00

Zaturn is back Alineación oficial del equipo 'Zaturn is back' en el partido 0 - 5 Dream Team 2005 Alineación oficial del equipo 'Dream Team 2005' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Zaturn is back Alineación oficial del equipo 'Zaturn is back' en el partido 1 - 5 Dream Team 2005 Alineación oficial del equipo 'Dream Team 2005' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,6 % 0,2 % 95,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zaturn is back

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40, Hamid Fathi va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 202 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Zaturn va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 67 que Gastão Silva Rosário no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 203 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Gastão Silva Rosário i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Zaturn, però el xut de Batxi Dotorarena va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Batxi Dotorarena es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Dream Team 2005

Goles Goles

  • 173 Minuto 25 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Arvid Eugens va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 138 Minuto 42 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Klaus Halvorsen la va rematar Herman Prus amb una magnífica volea que va fer pujar per a Dream el 0 - 2.
  • 182 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 43 de partit va donar a Dream l'avantatge per 0 - 3. Rob Barry en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 53 (Gol por el centro): Al minut 53, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Dejan Strašek va augmentar l'avantatge de Dream a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 138 Minuto 55 (Gol evento especial extremo + rematador): Damian Rooij estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Herman Prus va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 5 al minut 55.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Dream quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Herman Prus va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Houtan Attarzadeh. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Després de 62 minuts, Rob Barry va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Oscar Bannò va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77 Oscar Bannò va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Arvid Eugens, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.