Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726547351

Liga 726547351 Información oficial sobre el partido 726547351 en Hattrick

02.03.2024 12:00:00

f.c. jeannie Alineación oficial del equipo 'f.c. jeannie' en el partido 4 - 0 Dream Team 2005 Alineación oficial del equipo 'Dream Team 2005' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
f.c. jeannie Alineación oficial del equipo 'f.c. jeannie' en el partido 2 - 1 Dream Team 2005 Alineación oficial del equipo 'Dream Team 2005' en el partido
Tiene suerte 2.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,3 % 1,5 % 14,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

f.c. jeannie

Goles Goles

  • 118 Minuto 20 (Gol evento especial córner peinado): Vince Briggs va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de jeannie, Mario Taufer, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 133 Minuto 60 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan jeannie va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Jordi Caballé des de dins de l'àrea.
  • 137 Minuto 65 (Gol evento especial extremo + rematador): Kimmo Sahi va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 65 de joc. Mario Taufer es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 3 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 133 Minuto 70 (Gol por la derecha): jeannie va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Stefan Layer va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): El jeannie ho intentava per la dreta per mitjà de Kimmo Sahi, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Mario Taufer va estar a punt de sentenciar el partit al minut 32, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Passaven 37 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Mario Taufer va rematar alt.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Kimmo Sahi, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Vince Briggs. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Teddy Robert una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 74, però una magnífica aturada de Gastão Silva Rosário va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jordi Caballé de jeannie la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Dream Team 2005

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 25 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Rob Barry va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 286 Minuto 48 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 48, el Dream estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Houtan Attarzadeh va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.