Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726546408

Liga 726546408 Información oficial sobre el partido 726546408 en Hattrick

16.03.2024 12:00:00

Arabesk United Alineación oficial del equipo 'Arabesk United' en el partido 2 - 0 The Hounds Alineación oficial del equipo 'The Hounds' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Arabesk United Alineación oficial del equipo 'Arabesk United' en el partido 3 - 0 The Hounds Alineación oficial del equipo 'The Hounds' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arabesk United

Goles Goles

  • 123 Minuto 15 (Gol por la derecha): Passats 15 minuts, Samir Hazim, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Arabesk es posava per davant!
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Jaleel Awad, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Arabesk.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Nicola Giagnotti una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 41, però una magnífica aturada de Mirco Tavernini va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68, Mohamad Aljanaini gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Mirco Tavernini va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

The Hounds

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 17 (Ocasión de contra por la derecha): Hounds van sortir al contraatac amb encert al minut 17, però Vasiliy Shamandrin no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 262 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 26, en un 1 contra 1 amb el porter, però Khoury El-Khateeb va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Pietro Patricelli des de l'esquerra.
  • 236 Minuto 73 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Samir Hazim es va comportar com un juvenil al minut 73 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 286 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Hounds, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Silverio Macagni va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.