Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726543598

Liga 726543598 Información oficial sobre el partido 726543598 en Hattrick

02.03.2024 12:00:00

Vagabondi del Dharma . Alineación oficial del equipo 'Vagabondi del Dharma .' en el partido 2 - 0 Virtus Bisceglie Alineación oficial del equipo 'Virtus Bisceglie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Vagabondi del Dharma . Alineación oficial del equipo 'Vagabondi del Dharma .' en el partido 2 - 0 Virtus Bisceglie Alineación oficial del equipo 'Virtus Bisceglie' en el partido
Tiene un resultado normal 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vagabondi del Dharma .

Goles Goles

  • 119 Minuto 20 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Vagabondi va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Bruno Trippetta va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.
  • 190 Minuto 21 (Gol de falta): En Gherardo Luperto conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 2-0

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 14 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 14 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Filiberto Avesani va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Virtus Bisceglie

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 6 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Bisceglie va anar a parar a la dreta de l'atac on en Dementiy Shemetov, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 24 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 24 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Abnet Beyene, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): El Bisceglie va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 76, però en Abnet Beyene va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 253 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Bisceglie van seguir progressant per la banda dreta. Micah Hughes va tenir la seva oportunitat al minut 77, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.