Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726536792

Liga 726536792 Información oficial sobre el partido 726536792 en Hattrick

13.04.2024 12:00:00

Real Pietralata Alineación oficial del equipo 'Real Pietralata ' en el partido 1 - 2 Digitale Purpurea Alineación oficial del equipo 'Digitale Purpurea' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Pietralata Alineación oficial del equipo 'Real Pietralata ' en el partido 2 - 0 Digitale Purpurea Alineación oficial del equipo 'Digitale Purpurea' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Pietralata

Goles Goles

  • 103 Minuto 74 (Gol por la derecha): Els seguidors del Pietralata van tornar a saltar d'alegria al minut 74. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Lennaert Pierard que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Al minut 12 es va veure una gran oportunitat per a Pietralata per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Lennaert Pierard, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 213 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Dare Bajrektarevič de Pietralata va intentar batre la porteria rival al minut 75 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 213 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El Pietralata va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en 艾 (Ai) 国洪 (Guohong) la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, 艾 (Ai) 国洪 (Guohong) de Pietralata va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Digitale Purpurea

Goles Goles

  • 141 Minuto 13 (Gol de contra por el centro): Pietro Sabato va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Digitale, al minut 13. El marcador va canviar a 0 - 1.
  • 142 Minuto 41 (Gol de contra por la izquierda): En Roman Deinema va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 85 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Digitale va anar a parar a la dreta de l'atac on en Andrea Ginobili, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pietro Sabato es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.