Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726533831

Liga 726533831 Información oficial sobre el partido 726533831 en Hattrick

20.04.2024 12:00:00

JuveTrapani Alineación oficial del equipo 'JuveTrapani' en el partido 5 - 1 Atletico Paolino Alineación oficial del equipo 'Atletico Paolino' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
JuveTrapani Alineación oficial del equipo 'JuveTrapani' en el partido 3 - 1 Atletico Paolino Alineación oficial del equipo 'Atletico Paolino' en el partido
Tiene suerte 2.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,6 % 0,2 % 6,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

JuveTrapani

Goles Goles

  • 123 Minuto 20 (Gol por la derecha): JuveTrapani s'avançava al marcador al minut 20, després d'un rebot que va caçar en Romeo Mica per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 33 (Gol por la derecha): JuveTrapani va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Elmar Pangsepp va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 65 (Gol por la izquierda): En Glauco Gabbrielli va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): Kazimierz Dąbała va incrementar l'avantatge de JuveTrapani amb el 4 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Giuseppe Ursic va aprofitar per marcar el 5 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Kazimierz Dąbała va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Elmar Pangsepp rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Elmar Pangsepp, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Ilich Rustan Uulu. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 63 quan Giuseppe Ursic de JuveTrapani gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Elmar Pangsepp de JuveTrapani va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Atletico Paolino

Goles Goles

  • 154 Minuto 70 (Gol de penalti): Un penal perfectament xutat per Artem Shitik va significar el 3 - 1 al minut 70.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): AtP va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 10, quan Walter Andrak va quedar-se sol davant el porter Stefano Pierattini, però aquest va poder aturar el xut.
  • 251 Minuto 43 (Ocasión por el centro): En Hans-Lennart Svantesson va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Stefano Pierattini.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Irineos Themelios de AtP amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alberto de Mora de AtP la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.