Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726533818

Liga 726533818 Información oficial sobre el partido 726533818 en Hattrick

06.04.2024 12:00:00

Reading F.C. Alineación oficial del equipo 'Reading F.C.' en el partido 1 - 0 Atletico Paolino Alineación oficial del equipo 'Atletico Paolino' en el partido
1 / 4 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 0 / 1
0 / 1 Evento 1x0Goles de falta/Evento 2x0Ocasiones de falta 0 / 0
0 / 1 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 0 / 0
0 / 0 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 0 / 1
1 / 2 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 0
3 Evento 51xTarjetas 2
0 Evento 09xLesiones 0
54 % Posesión 45' 46 %
54 % Posesión 90' 46 %
Atacar por el centro Nivel de táctica: 14Nivel de táctica: 14 Táctica Normal
Reading F.C. Alineación oficial del equipo 'Reading F.C.' en el partido 1 - 0 Atletico Paolino Alineación oficial del equipo 'Atletico Paolino' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Reading F.C. Alineación oficial del equipo 'Reading F.C.' en el partido 1 - 1 Atletico Paolino Alineación oficial del equipo 'Atletico Paolino' en el partido
Tiene un resultado normal 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
37,9 % 33,9 % 28,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Reading F.C.

Goles Goles

  • 137 Minuto 55 (Gol evento especial extremo + rematador): Berke Sarıbacak va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 55 de joc. Matteo Giribaldi es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Reading a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Filip Meeuwenoord va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Berke Sarıbacak del Reading ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 219 Minuto 84 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Reading va estar a punt d'arribar en un córner. En Berke Sarıbacak va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Horaţiu Găgeanu es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Horaţiu Găgeanu es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Matteo Giribaldi de Reading es va guanyar la targeta groga merescudament.

Atletico Paolino

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 4, quan en Paolo Scardigli va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alberto de Mora de AtP amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mosi Allimadi.