Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726532969

Liga 726532969 Información oficial sobre el partido 726532969 en Hattrick

16.03.2024 12:00:00

Longobarda-fc Alineación oficial del equipo 'Longobarda-fc' en el partido 2 - 1 Antani Forever Alineación oficial del equipo 'Antani Forever' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Longobarda-fc Alineación oficial del equipo 'Longobarda-fc' en el partido 1 - 1 Antani Forever Alineación oficial del equipo 'Antani Forever' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,0 % 5,2 % 74,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Longobarda-fc

Goles Goles

  • 131 Minuto 13 (Gol por el centro): Al minut 13 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Julián Aguirre, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Longobarda-fc.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 49 (Ocasión de contra por la izquierda): Longobarda-fc van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 49, però Spiros Kitrinos va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): En Julián Aguirre, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Maskini Mwangi de Longobarda-fc amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Antani Forever

Goles Goles

  • 125 Minuto 7 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Quina cantada! Les mirades del companys es van centrar en Corvin Kertz, que pressionat pels contraris va passar la pilota tan malament al seu porter que el va acabar superant i posant el 1 - 0 al marcador. Des de la grada, un indignat li va cridar "Avui dinaràs sopa de carbassó, tros d'ase!"
  • 153 Minuto 59 (Gol por la derecha): Al minut 59, 郑 (Zheng) 贤雄 (Xianxiong) va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Forever en aconseguir el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): El Forever creava perill des de la dreta al minut 10, però en Cesare Prelazzi, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Maciej Lelonek desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 251 Minuto 57 (Ocasión por el centro): En Maciej Lelonek va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Cesare Prelazzi.