Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726532011

Liga 726532011 Información oficial sobre el partido 726532011 en Hattrick

09.03.2024 12:00:00

Matierno FC Alineación oficial del equipo 'Matierno FC' en el partido 2 - 2 Real 'NCasale Alineación oficial del equipo 'Real 'NCasale' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Matierno FC Alineación oficial del equipo 'Matierno FC' en el partido 2 - 1 Real 'NCasale Alineación oficial del equipo 'Real 'NCasale' en el partido
Tiene un resultado normal 2.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,9 % 1,2 % 12,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Matierno FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Lars-Tommy Ståhlstad de Matierno aconseguir un gol al minut 30 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Ivars Daģis es va introduir dins la defensa central al minut 34, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 10 (Ocasión evento especial): Ivars Daģis va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 10, però no s'esperava que en Arnie Ballevanger, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Lars-Tommy Ståhlstad va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Al minut 90 es va veure una gran oportunitat per a Matierno per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Gabri Paretas, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Real 'NCasale

Goles Goles

  • 151 Minuto 48 (Gol por el centro): NCasale van mostrar una bona compenetració quan al minut 48 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Atli Christiansen va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 162 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en David Stojaspal per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 36 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Robert Koroś amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Petr Grézl de NCasale va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 56 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Atli Christiansen després que el jugador de NCasale li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.