Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726532008

Liga 726532008 Información oficial sobre el partido 726532008 en Hattrick

02.03.2024 12:00:00

Real 'NCasale Alineación oficial del equipo 'Real 'NCasale' en el partido 4 - 0 Rinascimento azzurro Alineación oficial del equipo 'Rinascimento azzurro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real 'NCasale Alineación oficial del equipo 'Real 'NCasale' en el partido 2 - 0 Rinascimento azzurro Alineación oficial del equipo 'Rinascimento azzurro' en el partido
Tiene suerte 2.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real 'NCasale

Goles Goles

  • 185 Minuto 8 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 8 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de NCasale. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que David Stojaspal xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 134 Minuto 25 (Gol de penalti): Als 25 minuts de joc, els nois de NCasale van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Rógvi Ryskidal augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.
  • 134 Minuto 68 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a NCasale i així augmentar el marcador a 3 - 0 als 68 minuts de joc. Mentre en Rógvi Ryskidal el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): En Atli Christiansen va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En Petr Grézl, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Al minut 38 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Kimi Kivisaari de NCasale va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): El jugador local Rógvi Ryskidal per poc que no incrementa el marcador al minut 65. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Bartolomeo De Bettio va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 243 Minuto 67 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de NCasale va anar a parar a la dreta de l'atac on en Petr Grézl, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Kamol Sok de NCasale amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Rinascimento azzurro

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 10 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Carlos Alberto Fuenmayor va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Arnie Ballevanger el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.