Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726531755

Liga 726531755 Información oficial sobre el partido 726531755 en Hattrick

20.04.2024 12:00:00

Un, due, tre stella Alineación oficial del equipo 'Un, due, tre stella' en el partido 1 - 3 S.S. C. Napoli Alineación oficial del equipo 'S.S. C. Napoli' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Un, due, tre stella Alineación oficial del equipo 'Un, due, tre stella' en el partido 2 - 0 S.S. C. Napoli Alineación oficial del equipo 'S.S. C. Napoli' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Un, due, tre stella

Goles Goles

  • 123 Minuto 10 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 10 gràcies a la jugada de David Adolfsson, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): stella va estar a punt de posar-se per davant al minut 34 però David Adolfsson va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Edward Chamielec del stella ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Adrian Andrei! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Loke Pilkvist va estar a punt d'avançar els locals al minut 44 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 216 Minuto 65 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Loke Pilkvist va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Tito Alegría, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 211 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Gene Maffezzini hauria d'haver estat gol al minut 77 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 81 (Ocasión por el centro): stella enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 213 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 88 minuts, en Adrian Andrei no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 88, Trond Langen de stella va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

S.S. C. Napoli

Goles Goles

  • 161 Minuto 11 (Gol por el centro): Als 11 minuts de partit, Andrzej Bartosz de Napoli va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 143 Minuto 44 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Napoli va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Andrzej Bartosz, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 2.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Massimo Omacini va augmentar l'avantatge de Napoli a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 32 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Olivero Kutzner va superar els defenses rivals per velocitat al minut 32 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 218 Minuto 44 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Marco Raganato va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Massimo Omacini rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 242 Minuto 78 (Ocasión de contra por la izquierda): Napoli van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 78, però el xut de Davut Sadberk des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Dorian Jasmin.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pantaleo Del Panta de Napoli va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.