Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726530629

Liga 726530629 Información oficial sobre el partido 726530629 en Hattrick

06.04.2024 12:00:00

NOKMAR Alineación oficial del equipo 'NOKMAR' en el partido 2 - 1 Fave Club Alineación oficial del equipo 'Fave Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
NOKMAR Alineación oficial del equipo 'NOKMAR' en el partido 2 - 1 Fave Club Alineación oficial del equipo 'Fave Club' en el partido
Tiene un resultado normal 2.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,4 % 5,9 % 20,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NOKMAR

Goles Goles

  • 113 Minuto 25 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al NOKMAR una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Leif Eriksson, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 25.
  • 122 Minuto 53 (Gol por la izquierda): NOKMAR, atacant per l'esquerra al minut 53, va aprofitar el magnífic llançament de Wilhelm Röling per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 10 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Dante Arte va marxar de Halvor Oshaug en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de NOKMAR van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): NOKMAR va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 13 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Wilhelm Röling ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): NOKMAR va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Wilhelm Röling en un 1 contra 1 amb el porter Antímio Cabral Sousa, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Fave Club

Goles Goles

  • 172 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Al minut 22 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Fave prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Emeric Bodart.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Fave va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 19, quan Manfredi Sblendorio va quedar-se sol davant el porter Rinaldo Sina, però aquest va poder aturar el xut.
  • 270 Minuto 26 (Ocasión de falta): Nicola Patrini va xutar magistralment una falta al minut 26 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 215 Minuto 33 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Manfredi Sblendorio que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 263 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Florian Boată va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 260 Minuto 89 (Ocasión de falta): Amb 89 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Nicola Patrini va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 68, Florian Boată de Fave va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.