Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726530517

Liga 726530517 Información oficial sobre el partido 726530517 en Hattrick

06.04.2024 12:00:00

i giocatori di Titano Alineación oficial del equipo 'i giocatori di Titano' en el partido 2 - 3 Capdevils Alineación oficial del equipo 'Capdevils' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
i giocatori di Titano Alineación oficial del equipo 'i giocatori di Titano' en el partido 4 - 0 Capdevils Alineación oficial del equipo 'Capdevils' en el partido
Tiene mala suerte 3.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

i giocatori di Titano

Goles Goles

  • 123 Minuto 6 (Gol por la derecha): El jugador Giorgio Schiavio de giocatori, després de 6 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 9 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de giocatori va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Paolo Treccani progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Al minut 17, Paolo Treccani gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Costantino Di Maria va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 212 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65, Paolo Valsania va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 211 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67 el giocatori va posar setge sobre la defensa central visitant però en Paolo Treccani no va estar gens encertat.
  • 211 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Paolo Treccani hauria d'haver estat gol al minut 73 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Capdevils

Goles Goles

  • 187 Minuto 24 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del Capdevils va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En José Nosti en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 2 - 1.
  • 164 Minuto 49 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Aleks Wieroński marqués l'empat. Al minut 49 el marcador mostrava un empat a 2.
  • 187 Minuto 57 (Gol tiro lejano): Després de 57 minuts el Capdevils, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Colin Smithson sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 2 - 3 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 70 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Pepe Cordero va intentar anar-se'n per velocitat al minut 70 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 68, Aleks Wieroński de Capdevils va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.