Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726529834

Liga 726529834 Información oficial sobre el partido 726529834 en Hattrick

16.03.2024 12:00:00

LANEROSSI LAMBRATE Alineación oficial del equipo 'LANEROSSI LAMBRATE' en el partido 3 - 0 ..inter.. Alineación oficial del equipo '..inter..' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
LANEROSSI LAMBRATE Alineación oficial del equipo 'LANEROSSI LAMBRATE' en el partido 1 - 1 ..inter.. Alineación oficial del equipo '..inter..' en el partido
Tiene suerte 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
47,3 % 25,8 % 26,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LANEROSSI LAMBRATE

Goles Goles

  • 143 Minuto 29 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de LANEROSSI eren letals, i Rano Langgong va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 0 entrant des de la dreta.
  • 140 Minuto 78 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de LANEROSSI el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Michael Vallesi va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 0!
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Faustinus Käpelle va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Al minut 15 es va veure una gran oportunitat per a LANEROSSI per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Wolfang Del Real, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Rano Langgong una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 33, però una magnífica aturada de Charles Ananivi va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Alfredo Sorrentino, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 240 Minuto 61 (Ocasión de contra de falta): El LANEROSSI va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Michael Vallesi la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): En Rano Langgong, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

..inter..

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Al minut 8 de partit, Nikos Kouloucheris quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Mihai Lăzău va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 28, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Ruggero Babo va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 218 Minuto 81 (Ocasión evento especial córner peinado): Alessandro Mulloni hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Brandon Pierce havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.