Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726527783

Liga 726527783 Información oficial sobre el partido 726527783 en Hattrick

27.04.2024 12:00:00

Galticos Alineación oficial del equipo 'Galticos' en el partido 0 - 1 Beneamata Alineación oficial del equipo 'Beneamata' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Galticos Alineación oficial del equipo 'Galticos' en el partido 1 - 1 Beneamata Alineación oficial del equipo 'Beneamata' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
70,1 % 7,8 % 22,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Galticos

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Galticos sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Paulo David da Rocha, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 26 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Beneamata

Goles Goles

  • 171 Minuto 89 (Gol por el centro): Inter agafava avantatge al minut 89 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Gian Mattia Baiesi amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Emilio Franco Santillán va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 25, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Massimiliano Cardonati va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 64 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Alessandro Cavaciocchi ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 242 Minuto 72 (Ocasión de contra por la izquierda): Inter van sortir al contraatac al minut 72, però Gianni Magonara va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gianni Magonara de Inter amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.