Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726523969

Liga 726523969 Información oficial sobre el partido 726523969 en Hattrick

13.04.2024 12:00:00

Dreadlocks AC Alineación oficial del equipo 'Dreadlocks AC' en el partido 0 - 4 Rayo Cafferino Alineación oficial del equipo 'Rayo Cafferino' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Dreadlocks AC Alineación oficial del equipo 'Dreadlocks AC' en el partido 0 - 1 Rayo Cafferino Alineación oficial del equipo 'Rayo Cafferino' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dreadlocks AC

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 17 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Dreadlocks va anar a parar a la dreta de l'atac on en Oskar Biedermann, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 55 (Ocasión de contra por el centro): En Gianni De Nicola va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 240 Minuto 68 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Dreadlocks van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 68 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Bastian Nissen, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Hilco van Uffelen de Dreadlocks la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Rayo Cafferino

Goles Goles

  • 173 Minuto 6 (Gol por la derecha): Al minut 6 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Marco Barbero que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 182 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Al minut 8 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Marco Barbero va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 185 Minuto 21 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Cafferino van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Alessandro Heusch va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 3 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Al minut 47, els visitants es van col·locar 0 - 4 per sobre quan Alessandro Heusch va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Després de 29 minuts, Stefano Baldon va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Severin Zauner va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Al minut 54, el Cafferino va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Alessandro Heusch s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 280 Minuto 89 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 89 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.