Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726522019

Liga 726522019 Información oficial sobre el partido 726522019 en Hattrick

04.05.2024 12:00:00

U.S. Piombinese Alineación oficial del equipo 'U.S. Piombinese' en el partido 0 - 3 Rivazzurra Alineación oficial del equipo 'Rivazzurra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.S. Piombinese Alineación oficial del equipo 'U.S. Piombinese' en el partido 2 - 0 Rivazzurra Alineación oficial del equipo 'Rivazzurra' en el partido
Tiene mala suerte 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.S. Piombinese

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 29 (Ocasión de penalti): Piombinese es va veure beneficiat per la polèmica al minut 29, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Jakub Górniok va relliscar al moment de fer el xut i el porter Şerban Nucă no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 219 Minuto 39 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Freddy Kilby va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Jakub Górniok, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 212 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41, Freddy Kilby va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 211 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Al minut 42 el Piombinese va posar setge sobre la defensa central visitant però en Diego Zappacosta no va estar gens encertat.
  • 237 Minuto 44 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Gino Bazoer va fer al minut 44 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Freddy Kilby, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 200 Minuto 90 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 90 amb una falta ben llançada per en Jakub Górniok, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.

Rivazzurra

Goles Goles

  • 172 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Passats 34 minuts de partit, Rivazzurra es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Juri Dattile es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 143 Minuto 43 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Rivazzurra va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Shawn Hawkins, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 2.
  • 141 Minuto 44 (Gol de contra por el centro): Rivazzurra va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 44, quan Elijus Bujiku, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Rivazzurra va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Jafar Ghorbani, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 66 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Rivazzurra sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Shawn Hawkins, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 66 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 240 Minuto 90 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Rivazzurra van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 90 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Ruperto Del Rosario Constantinescu, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ruperto Del Rosario Constantinescu.