Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726518986

Liga 726518986 Información oficial sobre el partido 726518986 en Hattrick

13.04.2024 12:00:00

Atletico Milano 2007 Alineación oficial del equipo 'Atletico Milano 2007' en el partido 3 - 5 Sansepolcro Alineación oficial del equipo 'Sansepolcro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Atletico Milano 2007 Alineación oficial del equipo 'Atletico Milano 2007' en el partido 4 - 2 Sansepolcro Alineación oficial del equipo 'Sansepolcro' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
62,3 % 13,3 % 24,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Milano 2007

Goles Goles

  • 190 Minuto 16 (Gol de falta): En Mauro Borfiga conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 1-2
  • 112 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Al minut 54, Pietro Cottone va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.
  • 190 Minuto 82 (Gol de falta): En Mauro Borfiga va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 3-4.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Radu Hîncu va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 15 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 235 Minuto 56 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Humberto Faria de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 201 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89, Radu Hîncu va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 87 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Ákos Vidám, el jugador de Atletico va ser expulsat al minut 87.

Sansepolcro

Goles Goles

  • 173 Minuto 5 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Laurentz Quarteerslüüd va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 182 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 8 de partit va donar a El Borgo l'avantatge per 0 - 2. Andrea Zappacosta en va ser l'anotador.
  • 172 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Tomasz Podgórzak quedar desmarcat i marcar per a El Borgo al minut 68. El marcador es va posar aleshores 2 - 3 pels visitants.
  • 182 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Al minut 75 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Andrea Zappacosta va ser l'anotador del 2 - 4.
  • 185 Minuto 88 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Andrea Zappacosta, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 5 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Al minut 2 de partit, Uladzimir Halatsevich quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 282 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Uladzimir Halatsevich, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 9 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. El Borgo va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 85 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Alessandro Guglielmi s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.