Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726518038

Liga 726518038 Información oficial sobre el partido 726518038 en Hattrick

27.04.2024 12:00:00

Siolo Utd Alineación oficial del equipo 'Siolo Utd' en el partido 4 - 1 Verchiano United Alineación oficial del equipo 'Verchiano United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Siolo Utd Alineación oficial del equipo 'Siolo Utd' en el partido 2 - 0 Verchiano United Alineación oficial del equipo 'Verchiano United' en el partido
Tiene suerte 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Siolo Utd

Goles Goles

  • 113 Minuto 26 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Siolo una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En László Rigó, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 26.
  • 122 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Siolo prenia la batuta de l'encontre al minut 81, quan en Baha Emciata va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): En Clemente Francardelli va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 132 Minuto 90 (Gol por la izquierda): En Sven-Inge Thomasson de Siolo va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 5 per blocar una centrada d'en László Rigó va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Siolo.
  • 212 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Emiro Blanco va estar a punt d'empatar per a Siolo quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Sverre Lauritzen va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 213 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Després de 11 minuts, Vittorio Pattaro va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 222 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): En Clemente Francardelli va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Clemente Francardelli de Siolo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Verchiano United

Goles Goles

  • 143 Minuto 6 (Gol de contra por la derecha): Óscar Gutiérrez va marcar al minut 6 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 12 (Ocasión de contra por la izquierda): Verchiano van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 12, però Remi Everts va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 242 Minuto 80 (Ocasión de contra por la izquierda): El Verchiano va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 80, però en Mauricio Formaggini va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mauricio Formaggini.