Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726516590

Liga 726516590 Información oficial sobre el partido 726516590 en Hattrick

11.05.2024 12:00:00

SC Calvairate Alineación oficial del equipo 'SC Calvairate' en el partido 5 - 0 Fulmineiro Alineación oficial del equipo 'Fulmineiro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
SC Calvairate Alineación oficial del equipo 'SC Calvairate' en el partido 8 - 0 Fulmineiro Alineación oficial del equipo 'Fulmineiro' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SC Calvairate

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): Al minut 16 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Pedro Monte ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Calvairate es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 24 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Calvairate pel centre va donar un gran resultat: el gol de Niko Aalto va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 52 (Gol por el centro): Al minut 52 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Clemente Bressan, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Calvairate.
  • 133 Minuto 60 (Gol por la derecha): Calvairate va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Luigi Antonio Barrea va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 64 (Gol por la derecha): Amb 64 minuts jugats, en Maurizio Mezzogori va augmentar l'avantatge de Calvairate a 5 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 2 (Ocasión de falta): Al minut 2, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Maurizio Mezzogori va estar a punt de sentenciar el partit al minut 35, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Maurizio Mezzogori una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 36, però una magnífica aturada de Henrik Jørgensen va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): En Roman Brugger es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Maurizio Mezzogori. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Fulmineiro

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 3 (Ocasión de contra por la izquierda): Fulmineiro van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 3, però el xut de Mikhas' Kozda des de l'esquerra va sortir desviat.