Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726510358

Liga 726510358 Información oficial sobre el partido 726510358 en Hattrick

13.04.2024 11:55:00

F.C. Perast Alineación oficial del equipo 'F.C. Perast' en el partido 0 - 6 Bullterrier MNE Alineación oficial del equipo 'Bullterrier MNE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C. Perast Alineación oficial del equipo 'F.C. Perast' en el partido 0 - 4 Bullterrier MNE Alineación oficial del equipo 'Bullterrier MNE' en el partido
Tiene un resultado normal 0.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Perast

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 63 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Iván Vadillos que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 240 Minuto 76 (Ocasión de contra de falta): Perast van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 76 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Stefan Stević no va ser gens encertat.

Bullterrier MNE

Goles Goles

  • 173 Minuto 11 (Gol por la derecha): El jugador de BT Dejan Vučetić va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 11 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del BT van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Jan Matyášek va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 183 Minuto 43 (Gol por la derecha): Al minut 43, BT va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Dejan Vučetić, amb un xut sec des de la dreta.
  • 184 Minuto 48 (Gol de penalti): Al minut 48 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de BT, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Miguel Manzanedo va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 4.
  • 138 Minuto 55 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Thomas Kantor arribés a peus de Jan Matyášek, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a BT el 0 - 5.
  • 185 Minuto 66 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Perast. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Dejan Vučetić la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del BT es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 6 arribava al minut 66.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Al minut 27, el BT va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Ilídio Basto s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Santiago Gámez va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 36, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Després de 44 minuts, Thomas Kantor va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Dražen Kurta va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 243 Minuto 80 (Ocasión de contra por la derecha): BT van sortir al contraatac amb encert al minut 80, però Rémy Pech no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Miguel Manzanedo, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Miguel Manzanedo va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.