Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726497035

Liga 726497035 Información oficial sobre el partido 726497035 en Hattrick

20.04.2024 11:30:00

FC Baník Ostrava, a.s. Alineación oficial del equipo 'FC Baník Ostrava, a.s.' en el partido 2 - 3 FC Semeno Alineación oficial del equipo 'FC Semeno' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Baník Ostrava, a.s. Alineación oficial del equipo 'FC Baník Ostrava, a.s.' en el partido 0 - 1 FC Semeno Alineación oficial del equipo 'FC Semeno' en el partido
Tiene suerte 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Baník Ostrava, a.s.

Goles Goles

  • 143 Minuto 35 (Gol de contra por la derecha): El jugador Ivan Majtán de Ostrava, es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 0 d'un ràpid contraatac.
  • 115 Minuto 39 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 39 minuts, Alirio Reina va superar per velocitat José María Taux per posar el 2 - 0 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Emil Dytrt de Ostrava, es va emportar una amonestació al minut 44 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mushtaq Bahbahani.

FC Semeno

Goles Goles

  • 154 Minuto 41 (Gol de penalti): Semeno va reduir les diferències al marcador en anotar el 2 - 1 mitjançant un llançament de penal col·locat al pal dret per part de Constant Ghilain.
  • 161 Minuto 44 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Øyvind Langli que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 171 Minuto 69 (Gol por el centro): En Matteo Peterle donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 69 el marcador reflectia el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Semeno va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Toni Uusitalo es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 271 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Semeno va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 48, quan Haris Karayiorgos va quedar-se sol davant el porter Petr Svoboda, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Mladen Špenko va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 65, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Petr Svoboda va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 235 Minuto 67 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Matteo Peterle, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Matteo Peterle va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Haris Karayiorgos de Semeno va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.