Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726492718

Liga 726492718 Información oficial sobre el partido 726492718 en Hattrick

13.04.2024 11:30:00

Hulmihoukolen Alineación oficial del equipo 'Hulmihoukolen' en el partido 0 - 1 KrossBikes FC Alineación oficial del equipo 'KrossBikes FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Hulmihoukolen Alineación oficial del equipo 'Hulmihoukolen' en el partido 0 - 4 KrossBikes FC Alineación oficial del equipo 'KrossBikes FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hulmihoukolen

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Horymír Timko de Hulmi es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tomáš Holešovský de Hulmi es va emportar una amonestació al minut 82 per provocar un rival.

KrossBikes FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de KrossBikes va ser finalitzada des de l'esquerra per Rostislav Žežulka al minut 64. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Leonard Dobraczyński de KrossBikes, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 12, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 32, quan en Václav Lešek va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 285 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de KrossBikes la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 207 Minuto 55 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Leonard Dobraczyński va enviar un xut des de 40 metres al minut 55, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 282 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74 Milouš Kania va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Dale Fray, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 280 Minuto 82 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 82 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Dale Fray quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Milouš Kania, però la pilota va topar amb el travesser.