Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726474960

Liga 726474960 Información oficial sobre el partido 726474960 en Hattrick

30.03.2024 11:30:00

FC Dračí zub Alineación oficial del equipo 'FC Dračí zub' en el partido 0 - 5 FooZoo Litvínov Alineación oficial del equipo 'FooZoo Litvínov' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Dračí zub Alineación oficial del equipo 'FC Dračí zub' en el partido 0 - 3 FooZoo Litvínov Alineación oficial del equipo 'FooZoo Litvínov' en el partido
Tiene un resultado normal 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Dračí zub

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): En Richard Vadlejch no oblidarà el que li va passar durant el minut 57. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

FooZoo Litvínov

Goles Goles

  • 172 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Antonín Horák quedar desmarcat i marcar per a Litvínov al minut 9. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Robin Rejšek va augmentar l'avantatge de Litvínov a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 31 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Robin Rejšek de Litvínov l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 31 de partit.
  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 70 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Litvínov. A fi d'aconseguir el 0 - 4, van tocar-la en curt per tal que Svatoslav Slíva xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 106 Minuto 77 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Svatoslav Slíva va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 77, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Litvínov, mentre ja celebrava el 0 - 5, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Litvínov va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 6, quan Robin Rejšek va quedar-se sol davant el porter Jaroslav Háša, però aquest va poder aturar el xut.
  • 280 Minuto 16 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Heřman Dušek al minut 16.
  • 281 Minuto 54 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Heřman Dušek després de 54 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Jaroslav Háša va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Kristián Šplíchal quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Jaroslav Háša, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Antonín Horák al minut 78, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ivan Masák es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.