Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726470320

Liga 726470320 Información oficial sobre el partido 726470320 en Hattrick

13.04.2024 11:30:00

Beskydské Lišky Alineación oficial del equipo 'Beskydské Lišky' en el partido 1 - 6 Corona break Alineación oficial del equipo 'Corona break' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Beskydské Lišky Alineación oficial del equipo 'Beskydské Lišky' en el partido 0 - 9 Corona break Alineación oficial del equipo 'Corona break' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Beskydské Lišky

Goles Goles

  • 101 Minuto 30 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Václav Sečkař trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Abdelmouqaddim Brahimi.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Zdeněk Mečíř de Beskydské es va emportar una amonestació al minut 80 per provocar un rival.

Corona break

Goles Goles

  • 172 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Passats 18 minuts de partit, Corona es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Mojmír Baláš es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 19 (Gol por la derecha): Petr Gála va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 183 Minuto 43 (Gol por la derecha): Al minut 43, Corona va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Ondřej Jarmar, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Ondřej Jarmar de Corona l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 72 de partit.
  • 183 Minuto 75 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 75, Corona va augmentar el seu avantatge a 1 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser František Kuběnka.
  • 183 Minuto 90 (Gol por la derecha): Al minut 90, un xut de Jan Laštovka des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 6 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 43 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Ondřej Jarmar va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Tomáš Redai rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Roman Seman de Corona amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.