Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726454472

Liga 726454472 Información oficial sobre el partido 726454472 en Hattrick

13.04.2024 11:30:00

FC Los Ninitos Alineación oficial del equipo 'FC Los Ninitos' en el partido 6 - 0 BVB Blues Alineación oficial del equipo 'BVB Blues' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
FC Los Ninitos Alineación oficial del equipo 'FC Los Ninitos' en el partido 7 - 0 BVB Blues Alineación oficial del equipo 'BVB Blues' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 7.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Los Ninitos

Goles Goles

  • 122 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Al minut 16 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Ninitos va ser Raul Bărbulescu.
  • 131 Minuto 18 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Menhalom Gibbons va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 185 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Blues. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Roy Brown la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Ninitos es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 0 arribava al minut 33.
  • 132 Minuto 34 (Gol por la izquierda): En Don MacAteer de Ninitos va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.
  • 134 Minuto 67 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Ninitos i així augmentar el marcador a 5 - 0 als 67 minuts de joc. Mentre en Marwan Al-Jaidah el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): Ninitos va aconseguir el 6 - 0 quan Marwan Al-Jaidah va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Dagim Abate una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 29, però una magnífica aturada de Dalibor Dobrovolný va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 56 quan Menhalom Gibbons de Ninitos gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Al minut 59, Raul Bărbulescu gairebé va marcar per a Ninitos des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Vasil Půža. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

BVB Blues

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Dominik Šťáva de Blues es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En František Gargulák es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.