Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726446571

Liga 726446571 Información oficial sobre el partido 726446571 en Hattrick

06.04.2024 11:30:00

Trumpeťáci Alineación oficial del equipo 'Trumpeťáci' en el partido 3 - 2 FC Galacticos Líštná Alineación oficial del equipo 'FC Galacticos Líštná' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Trumpeťáci Alineación oficial del equipo 'Trumpeťáci' en el partido 5 - 0 FC Galacticos Líštná Alineación oficial del equipo 'FC Galacticos Líštná' en el partido
Tiene mala suerte 4.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Trumpeťáci

Goles Goles

  • 124 Minuto 16 (Gol de penalti): Corria el minut 16, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Trumpeťáci s'avançava en el marcador després que en Lamberto Moretto xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 132 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Trumpeťáci va augmentar la diferència quan Ezequiel Brun no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 120 Minuto 90 (Gol de falta): Una falta al minut 90 va provocar un lliure directe. Lamberto Moretto el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 3 - 2, davant el deliri dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Hasan Kılıçer del Trumpeťáci ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Lamberto Moretto va estar a punt d'acabar en gol al minut 33, però el porter visitant Przemysław Kużaj va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ezequiel Brun! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 70 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Zdeněk Olšan va estar a punt d'avançar els locals al minut 70 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Al minut 78, Ezequiel Brun arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 233 Minuto 91 (Ocasión por la derecha): Al minut 91 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Lamberto Moretto de Trumpeťáci va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

FC Galacticos Líštná

Goles Goles

  • 108 Minuto 20 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Miroslav Šindel encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Andrew Platts només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 2 - 1.
  • 162 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 25 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Radim Pivko de Galacticos marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 15 (Ocasión de contra por la derecha): Mehran Pashak va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Galacticos que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Galacticos va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Andrew Platts, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 239 Minuto 90 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Jesús Eizarrara va marxar de Lamberto Moretto en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Galacticos van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jesús Eizarrara de Galacticos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 81, Flor Voet de Galacticos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.