Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726445135

Liga 726445135 Información oficial sobre el partido 726445135 en Hattrick

11.05.2024 11:30:00

Jessie Alineación oficial del equipo 'Jessie' en el partido 3 - 4 FC Bojkovice Alineación oficial del equipo 'FC Bojkovice' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Jessie Alineación oficial del equipo 'Jessie' en el partido 5 - 2 FC Bojkovice Alineación oficial del equipo 'FC Bojkovice' en el partido
Tiene mala suerte 5.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,3 % 1,1 % 12,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jessie

Goles Goles

  • 190 Minuto 20 (Gol de falta): El Étienne Ruiz va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Jessie. 1-0.
  • 113 Minuto 47 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Péter Pengő de Jessie va aconseguir igualar el partit al minut 47, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 121 Minuto 53 (Gol por el centro): Al minut 53 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Étienne Ruiz ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Jessie es posava per davant 3 a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Jessie per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 19, quan Péter Pengő va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Péter Pengő de Jessie va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 211 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Étienne Ruiz hauria d'haver estat gol al minut 35 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

FC Bojkovice

Goles Goles

  • 161 Minuto 33 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 33 minuts Tommy Vico va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 171 Minuto 34 (Gol por el centro): En Lev Luchaninov donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 34 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 162 Minuto 71 (Gol por la izquierda): 罗 (Luo) 淳方 (Chunfang), de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 3 - 3 al minut 71.
  • 171 Minuto 84 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 84, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Tommy Vico es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Bojkovice que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en 罗 (Luo) 淳方 (Chunfang), que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 215 Minuto 85 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en 罗 (Luo) 淳方 (Chunfang) que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Fabricio Mendoza de Bojkovice va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tomáš Brzek de Bojkovice es va emportar una amonestació al minut 74 per provocar un rival.