Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726445128

Liga 726445128 Información oficial sobre el partido 726445128 en Hattrick

27.04.2024 11:30:00

FC Lokáda Alineación oficial del equipo 'FC Lokáda' en el partido 1 - 1 Jessie Alineación oficial del equipo 'Jessie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
FC Lokáda Alineación oficial del equipo 'FC Lokáda' en el partido 5 - 2 Jessie Alineación oficial del equipo 'Jessie' en el partido
Es un cenizo 5.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,9 % 1,2 % 12,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Lokáda

Goles Goles

  • 123 Minuto 19 (Gol por la derecha): Passats 19 minuts, Iksan Patapang, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Lokáda es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Klement Živalj va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): El Lokáda ho intentava per la dreta per mitjà de Klement Živalj, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Al minut 63, Rendra Raflyana gairebé va marcar per a Lokáda des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): El jugador local Peter Reisinger per poc que no incrementa el marcador al minut 70. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Axel Arocha va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Iksan Patapang! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Jessie

Goles Goles

  • 185 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Lokáda. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Vuk Simović la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Jessie es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 74.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): En Étienne Ruiz va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 263 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Vuk Simović quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 241 Minuto 64 (Ocasión de contra por el centro): En Kosta Ðorđević va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 272 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Kosta Ðorđević, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 75 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Barend Segers de Jessie amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ayaz Jalalvandi.