Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726444825

Liga 726444825 Información oficial sobre el partido 726444825 en Hattrick

16.03.2024 11:30:00

FC Amazing Midfielders :) Alineación oficial del equipo 'FC Amazing Midfielders :)' en el partido 2 - 1 FK Dřemík Alineación oficial del equipo 'FK Dřemík' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Amazing Midfielders :) Alineación oficial del equipo 'FC Amazing Midfielders :)' en el partido 4 - 0 FK Dřemík Alineación oficial del equipo 'FK Dřemík' en el partido
Tiene mala suerte 3.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Amazing Midfielders :)

Goles Goles

  • 113 Minuto 69 (Gol por la derecha): Els jugadors del Midfielders amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 69, deixant Petr Pergl en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 123 Minuto 83 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 83 gràcies a la jugada de Petr Pergl, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 4 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Otakar Blaho va entorpir al marcador d'en Vladimír Koc per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Kristian Ronkainen va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Petr Pergl va estar a punt d'acabar en gol al minut 22, però el porter visitant Carlos Ruiz Jiménez va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 212 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Midfielders Evan Vorgaard quasi va assolir l'empat al minut 61 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 223 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Al minut 72, Ignác Bulant arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Vladimír Koc del Midfielders ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tesifonte Martín Losada de Midfielders es va emportar una amonestació al minut 19 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Engelbert van der Let de Midfielders es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kristian Ronkainen de Midfielders va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

FK Dřemík

Goles Goles

  • 116 Minuto 56 (Gol evento especial rápido + pase): 毛 (Mao) 宇林 (Yulin) va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Max 'Crazy' Reinisch, que no va fallar i va marcar el 0 - 1.