Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726444821

Liga 726444821 Información oficial sobre el partido 726444821 en Hattrick

09.03.2024 11:30:00

1.FC Šmatlaci Krahulov Alineación oficial del equipo '1.FC Šmatlaci Krahulov' en el partido 6 - 1 FC Amazing Midfielders :) Alineación oficial del equipo 'FC Amazing Midfielders :)' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
1.FC Šmatlaci Krahulov Alineación oficial del equipo '1.FC Šmatlaci Krahulov' en el partido 8 - 1 FC Amazing Midfielders :) Alineación oficial del equipo 'FC Amazing Midfielders :)' en el partido
Tiene mala suerte 7.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

1.FC Šmatlaci Krahulov

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): Šmatlaci va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 5 Çetin Atlas va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Vladimír Krumphanzl, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Šmatlaci se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 34.
  • 132 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Šmatlaci a 3 - 1. Tomáš Hančl va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Al minut 48, Šmatlaci va aconseguir el 4 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Patrik Weiss, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 130 Minuto 62 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Waldemar Máslo va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 62 el resultat passava a ser de 5 - 1.
  • 132 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Šmatlaci va augmentar la diferència quan Slavoj Lepšík no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 6 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 38 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Alexandru-Bogdan Maga era fer passades de llarga distància. Al minut 38 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Vladimír Krumphanzl però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): En Bamdad Golchoub, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Zdislav Provazník de Šmatlaci es va emportar una amonestació al minut 39 per provocar un rival.

FC Amazing Midfielders :)

Goles Goles

  • 119 Minuto 29 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Kristian Ronkainen va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 1 al minut 29.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 8 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Martin Kozák, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.
  • 218 Minuto 43 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Midfielders Kristian Ronkainen quasi marca al minut 43 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Engelbert van der Let l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.